logo
gr en en

ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ

Η εταιρεία μας Kaylana Ltd έχει ξεκινήσει τη  πρωτοποριακή υπηρεσία καταμέτρησης εμπορευμάτων (Stock Taking) στην Κύπρο.

Με εκπαιδευμένο προσωπικό και εμπειρία με εμπορεύματα από διάφορους κλάδους της αγοράς, μπορούμε να αναλάβουμε την περιοδική καταγραφή αποθεμάτων οποιασδήποτε επιχείρησης.

Η απογραφή από ανεξάρτητους συνεργάτες προσφέρει πολλαπλά οφέλη όπως:

  • Ταχύτητα
  • Ελάχιστη διατάραξη των ημερήσιων εργασιών
  • Ελάχιστη προσπάθεια από μέρους του πελάτη καθώς οι εργασία μπορεί να διεκπεραιωθεί χωρίς επίβλεψη.
  • Επιτρέπεται στην διεύθυνση να συγκεντρωθεί στο αποτέλεσμα και όχι στην ίδια την διαδικασία της καταμέτρησης  
  • Ανεξάρτητη αξιόπιστη και ακριβής καταμέτρηση
  • Ελάχιστο κόστος χρόνου στον πελάτη για την ετοιμασία και εκτέλεση της εργασίας
  • Ορθή και αξιόπιστη διαχείριση των αποθεμάτων ολόκληρο τον χρόνο

Οι ετήσιες η περιοδικές απογραφές επιτρέπουν την επαλήθευση των αποθεμάτων σε εμπόρευμα μίας επιχείρησης  και δίδει την ορθή εικόνα για τις υπολογισμένες ποσότητες.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την γρήγορη και αξιόπιστη καταγραφή των αποθεμάτων σε αποθήκες και καταστήματα από τον σχεδιασμό και την προετοιμασία μέχρι την τελική επαλήθευση με εκπαιδευμένα και έμπειρα συνεργεία καταμετρητών.

Οι ομάδες μας έχουν εκπαιδευτεί και διαθέτουν εμπειρία στην ακριβή καταμέτρηση και σκανάρισμα των προϊόντων. Η απογραφή μπορεί να ολοκληρωθεί χειρόγραφα χρησιμοποιώντας την λίστα αποθεμάτων (stock list) η με την χρήση φορητών τερματικών barcode scanner με λογισμικό καταμέτρησης. Εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης μπορούμε να προμηθεύσουμε έτοιμα σκανεράκια προς χρήση για την καταμέτρηση.

Οι εργασίες μπορούν να διεξαχθούν εκτός ωραρίου λειτουργίας καθημερινά, σαββατοκύριακα ακόμα και σε αργίες για να διασφαλίσουμε την μικρότερη δυνατή παρεμβολή στις καθημερινές διαδικασίες πωλήσεων.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία της απογραφής και ετοιμασία των ομάδων, την ετοιμασία της λίστας αποθεμάτων η φορητών τερματικών, και ετοιμάζεται η διαδικασία της απογραφής ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Στην συνέχεια ετοιμάζεται ο χώρος της καταμέτρησης και διαχωρίζεται σε ζώνες και γίνονται οι τελευταίες διορθώσεις των θέσεων των αποθεμάτων (συγύρισμα). Η καταγραφή ξεκινά με τον συντονιστή, τις ομάδες καταμέτρησης και τους ομαδάρχες. Σε περιπτώσεις μεγάλων αποκλίσεων γίνεται δεύτερη καταμέτρηση της ζώνης.

Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης ξεκινά η πιστοποίηση της ορθότητας της απογραφής με δειγματοληπτικό έλεγχο στο 20% για μια στατιστική προσέγγιση της αξιοπιστίας του συνόλου της απογραφής.

Απογραφές αναλαμβάνονται σε Λευκωσία, Λεμεσό, Αμμόχωστο, Λάρνακα και Πάφο και στο πελατολόγιο μας περιλαμβάνονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Κύπρο όπως υπεραγορές, καταστήματα πώλησης ειδών ρουχισμού, διαχειριστές αποθηκών και άλλοι λαμβάνοντας την αξιόπιστη υπηρεσία με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Η ανάθεση εργασιών σε εξωτερικούς συνεργάτες έχει αποδειχθεί το μέλλον των επιχειρήσεων επιτρέποντας στο προσωπικό και διοίκηση να ασχοληθεί με τους βασικούς στόχους τους και προσφέρει επαγγελματισμό, ανεξαρτησία και ακρίβεια στον κάθε τομέα εργασιών.