logo
gr en en

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η εταιρεία μας, Kaylana Ltd μεταξύ άλλων υπηρεσιών προσφέρει μεταφορές και διανομή σε όλες τις πόλεις, Λευκωσία, Λάρνακα, Παραλίμνη - Πρωταρά (Αμμόχωστο), Λεμεσό, Πάφο, Πόλη Χρυσοχούς και περίχωρα.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την εκφόρτωση, αποθήκευση, διανομή και παράδοση των εκφορτωμένων αγαθών κατευθείαν σε συγκεκριμένο προορισμό που ζητείται από τον πελάτη μας. Η παράδοση οποιουδήποτε προϊόντος γίνεται με την δέουσα προσοχή για να εξασφαλιστεί η ασφαλή άφιξή του οπουδήποτε στην Κύπρο.

Παραλαμβάνουμε και μεταφέρουμε αγαθά που φθάνουν στα Λιμάνια και Αεροδρόμια του νησιού μας, εμπορεύματα από αποθήκες και καταστήματα καθώς και από γραφεία και οικίες.

H εταιρεία μας, Kaylana Ltd έχει στην διάθεσή της εμπορικά οχήματα βαν και φορτηγά διαφόρων μεγεθών και ικανότητας φορτίου για διαφορετικές εργασίες.

Φορτηγά τύπου κουρτίνας (curtain side) επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη φόρτωση των εμπορευμάτων σε παλέτα με την χρήση περονοφόρων φορκλιφτ ενώ φορτηγά κλειστού τύπου μπορούν να μεταφέρουν εύθραυστα εμπορεύματα, ογκώδη αντικείμενα και εμπορεύματα σε κιβώτια με ασφάλεια.

Οχήματα με ανυψωτήρα (lifter) και ειδικός εξοπλισμός επιτρέπουν την παραλαβή και παράδοση βαρετών αντικειμένων όπως χρηματοκιβώτια, μεταλλικά ράφια αποθήκευσης εγγράφων – ρόνεο, ξυλόσομπες, καυσόξυλα σε παλέτα, βιομηχανικά ψυγεία, μηχανές αυτόματης πώλησης, οικοδομικά υλικά και άλλα.

Βαριά φορτία μπορούν να παραληφθούν και να παραδοθούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με την ίδια ασφάλεια και αξιοπιστία όσο και τα ελαφριά φορτία. Ανάλογα με τον όγκο, μπορούμε να αναλάβουμε επίσης την αποσυναρμολόγηση για την μεταφορά του και επανασυναρμολόγηση του αντικειμένου στον προορισμό του.

Οι επαγγελματίες οδηγοί μας εκπαιδεύονται διαρκώς και διαθέτουν εμπειρία και τεχνογνωσία για την ασφαλή μεταφορά εμπορευμάτων, εξοπλισμού γραφείων, Ιατρείων, επίπλων, βιομηχανικού εξοπλισμού και μηχανημάτων.

Η μεταφορική μας εταιρεία έχει συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς του νησιού μας και μεταφέρει καθημερινά τα εμπορεύματά τους Παγκύπρια σε καταστήματα και πελάτες.

Συμφωνίες μπορούν να περιλαμβάνουν δρομολόγια μεταφορών άλλα και ενοικίαση επαγγελματιών οδηγών με το ανάλογο όχημα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Με την εμπιστοσύνη και αξιοπιστία που χτίσαμε με τους πελάτες μας, στο πελατολόγιο μας περιλαμβάνονται υπεραγορές, καταστήματα πώλησης ειδών DIY, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς τυπογραφικού εξοπλισμού, εταιρείες αποθήκευσης, διεθνείς μεταφορείς, εισαγωγείς εξειδικευμένων μηχανημάτων, Ιατρικών μηχανημάτων, κυβερνητικά τμήματα, πολυκαταστήματα Mall, χρηματοοικονομικοί οργανισμοί και εταιρίες εισαγωγής επίπλων.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να αξιολογήσουμε  και να δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση στις μεταφορικές σας ανάγκες είτε με μακροχρόνια συνεργασία ή και με κάποια άμεση μεταφορά που χρειάζεστε.