logo
gr en en

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ / ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας, Kaylana Ltd μεταξύ άλλων υπηρεσιών προσφέρει υπηρεσίες δρομολογίων και διανομής σε Λευκωσία, Λάρνακα, Παραλίμνη - Πρωταρά (Αμμόχωστο), Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς και περίχωρα. 

Αναλαμβάνεται η παραλαβή και διανομή με καθημερινά δρομολόγια εμπορευμάτων από αποθήκες προς καταστήματα λιανικής πώλησης. Οι παραδόσεις μπορούν να συνοδεύονται με τα απαραίτητα έγγραφα ή δελτία μεταφοράς που επιστρέφουν υπογραμμένα από τον παραλήπτη στον αποστολέα.

Παραλαβή και διανομή μπορεί να γίνεται και κατευθείαν από το Λιμάνι, αεροδρόμιο η εταιρείες διεθνών μεταφορών.

Διαθέτουμε εμπορικά οχήματα φορτηγά τύπου κουρτίνας (curtain side) που επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη φόρτωση των εμπορευμάτων σε παλέτα με την χρήση περονοφόρων φορκλιφτ ενώ φορτηγά κλειστού τύπου μπορούν να μεταφέρουν εύθραυστα εμπορεύματα, ογκώδη αντικείμενα και εμπορεύματα σε κιβώτια με ασφάλεια.

Μπορούμε να  αναλάβουμε παραδόσεις με καθημερινά δρομολόγια εμπορευμάτων από καταστήματα λιανικής πώλησης προς τους τελικούς καταναλωτές Παγκύπρια, μεταφέροντας την παραγγελία με ασφάλεια, αξιοπιστία και προγραμματισμό.

Μικρές παραδόσεις μπορούν να διεκπεραιωθούν με εμπορικά οχήματα βαν ενώ για βαρετά αντικείμενα διαθέτουμε οχήματα με ανυψωτήρα (lifter) και ειδικό εξοπλισμό που επιτρέπει την παραλαβή και παράδοση αντικειμένων όπως χρηματοκιβώτια, μεταλλικά ράφια, ξυλόσομπες, καυσόξυλα σε παλέτα, οικοδομικά υλικά και άλλα κατευθείαν στο σπίτι του πελάτη.

Οι παραγγελίες μεταφέρονται από εκπαιδευμένους επαγγελματίες οδηγούς και συνοδεύονται από δελτία μεταφοράς τα οποία επιστρέφουν υπογραμμένα στον αποστολέα.

Οι αποστολές ελέγχονται με σύστημα γεοεντοπισμού GPS και μπορούν να παρέχουν άμεση και ακριβής πληροφόρηση για την ώρα άφιξης της παραγγελίας στον ενδιαφερόμενο.

Μεταξύ των συνεργατών μας περιλαμβάνονται καταστήματα πώλησης επίπλων όπου αναλαμβάνεται η συναρμολόγηση και τοποθέτηση τους στον τελικό τους χώρο στην οικία ή γραφείο του πελάτη. Τα συνεργεία μας διαθέτουν την τεχνογνωσία, απαραίτητο εξοπλισμό και εργαλεία για την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση οποιονδήποτε επίπλων οπουδήποτε την Κύπρο.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσία διανομής ειδών ρουχισμού σε καταστήματα. Η διαδικασία περιλαμβάνει την παραλαβή των κιβωτίων από το αεροδρόμιο και λιμάνι, μεταφορά τους σε αποθηκευτικό χώρο της εταιρείας μας, διαχωρισμό και τοποθέτησή τους σε ρέλια με κρεμαστάρια και αποστολή τους με δρομολόγιο στα καταστήματα πώλησης.

Η υπηρεσία αποσυμφορίζει τα καταστήματα και απελευθερώνει το προσωπικό πωλήσεων από την διαδικασία διαχωρισμού και τοποθέτησης σε κρεμαστάρια του ρουχισμού.

Η εταιρία μας συνεργάζεται καθημερινά με μεγάλους οργανισμούς για την κατ' οίκων παράδοση των εμπορευμάτων τους στους πελάτες, την δρομολόγηση εμπορευμάτων από τις αποθήκες τους στα καταστήματα, την παραλαβή και διανομή εμπορευμάτων από εκτελωνιστές σε καταστήματα κ.α.