logo
gr en en

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας, Kaylana Ltd ιδρύθηκε το 2007 για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα της διαχείρισης εμπορευμάτων. Με έδρα την Λευκωσία παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε όλα τα μέρη της Κύπρου. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και στους πελάτες μας συμπεριλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο νησί μας.

 

Αποστολή: 

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με την μέγιστη αξιοπιστία, ποιότητα και ακρίβεια, για την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και συνεργατών μας.

 

Όραμα: 

Το όραμα μας είναι να καταστούμε η νούμερο ένα εταιρεία παροχής αξιόπιστων υπηρεσιών μεταφοράς, διαχείρισης εμπορευμάτων και παροχής προσωπικού στην Κύπρο, με την βοήθεια του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας και του δικτύου συνεργατών μας, μέσω της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Όλα αυτά μέσα από ένα οργανωμένο λειτουργικό σύστημα και μια πειθαρχημένη διαχείριση των πόρων της εταιρείας μας.

 

Αξίες:

Εμπιστοσύνη

Ομαδικότητα

Προγραμματισμός

Ταχύτητα και Ευελιξία

Αποτελεσματικότητα

Απόδοση

 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

 

  • Μεταφορές και διανομή και δρομολόγια σε Λευκωσία, Λάρνακα, Παραλίμνη - Πρωταρά (Αμμόχωστο), Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς και περίχωρα.
  • Διεθνείς μεταφορές και αποθήκευση σε συνεργασία με μεγάλους διεθνείς οργανισμούς
  • Υπηρεσίες μετακόμισης για μικρές εργασίες ιδιωτών καθώς και μετακομίσεις για εταιρείες, αποθήκης, γραφείων και ολόκληρων κτηρίων.
  • Υπηρεσίες διαμόρφωσης αποθήκης, συγύρισμα, μετατόπισης αγαθών, τοποθέτηση ραφιών σε αποθήκες και καταστήματα κτλ.
  • Υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι σε πελάτες λιανικής.
  • Αποσυναρμολόγηση, συναρμολόγηση και τοποθέτηση επίπλων, προϊόντων σκίασης και άλλων προϊόντων DIY
  • Υπηρεσία καταμέτρησης / απογραφής αποθεμάτων (stock – taking) έγκυρα, αντικειμενικά και με εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Παραχώρηση εκπαιδευμένου προσωπικού ή και οχημάτων για εργασίες προσωρινής ή μακροπρόθεσμης διάρκειας σε όλους τους τομείς διαχείρισης εμπορευμάτων logistics.
  • Ομάδες φόρτωσης και εκφόρτωσης εμπορευματοκιβωτίων με εκπαιδευμένους χειριστές μηχανημάτων
  • Υπηρεσία μεταφοράς και ανέγερσης εκθεσιακών περιπτέρων

Διαθέτουμε στόλο οχημάτων με εμπορικά βαν και φορτηγά για μεταφορά όλων των τύπων βαριά και ελαφριά φορτία, παλέτα και εμπορεύματα Παγκύπρια με εκπαιδευμένους επαγγελματίες οδηγούς. 

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη μας για την μέγιστη ικανοποίησή τους. Μέσα στο χρονικό διάστημα από την ίδρυσή μας καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας για προσφορά υπηρεσιών αποδοτικά και αποτελεσματικά. Αυτό μας έχει βοηθήσει να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας σε καθημερινή βάση, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας εντός των καθορισμένων χρονικών πλαισίων. Είναι πολύ σημαντική για την εταιρία μας η τυπικότητα με όλους τους πελάτες μας και η προσφορά των καλύτερων τιμών για κάθε συμφωνία.

 

Η εταιρεία μας, Kaylana Ltd έχει καταρτίσει πολιτικές και διαδικασίες για ευθυγράμμιση με τα συστήματα ISO διαχείρισης ποιότητας, προστασίας του περιβάλλοντος καθώς και ασφάλειας και υγείας στην εργασία. Τα θετικά σχόλια, υψηλή ικανοποίηση και οι συστατικές και ευχαριστήριες επιστολές που λαμβάνουμε μας ωθούν να διατηρούμε και να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας για όλους τους υφιστάμενους και μελλοντικούς μας πελάτες.