logo
gr en en

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας, Kaylana Ltd με έδρα την Λευκωσία προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες μετακόμισης για μικρές εργασίες ιδιωτών και σπίτια καθώς και μετακομίσεις για εταιρίες, αποθήκες, γραφείων, καταστημάτων και κτηρίων σε ολόκληρη την Κύπρο.

Έχουμε ειδικευμένες ομάδες ανθρώπων για την αποσυναρμολόγηση και πακετάρισμα  οποιονδήποτε επίπλων και συναρμολόγηση στον προορισμό τους.

H εταιρεία μας, Kaylana Ltd έχει στην διάθεσή της εμπορικά οχήματα βαν και φορτηγά διαφόρων μεγεθών και ικανότητας φορτίου για διαφορετικές εργασίες.

Οχήματα με ανυψωτήρα (lifter) και ειδικός εξοπλισμός επιτρέπουν την φόρτωση και εκφόρτωση βαρετών αντικειμένων όπως χρηματοκιβώτια, μεταλλικά ράφια αποθήκευσης εγγράφων – ρόνεο, ξυλόσομπες, ψυγεία, πλυντήρια και άλλα.

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες μετακόμισης τόσο για μικρό-μετακομίσεις, μετακομίσεις οικίας όσο και μετακομίσεις αποθηκών, γραφείων και πολυώροφων κτηρίων με την μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση, τον σχεδιασμό, το πακετάρισμα και περιτύλιγμα, τη μεταφορά και τη τοποθέτηση όλων των ειδών προς μετακόμιση γρήγορα, με προσοχή και επαγγελματισμό για πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Τα συνεργεία μας διαθέτουν τα εργαλεία και την τεχνογνωσία στην αποσυναρμολόγηση επίπλων τα οποία μεταφέρονται και συναρμολογούνται στον προορισμό τους. Κάδρα και πίνακες μεταφέρονται περιτυλιγμένα και εφαρμόζονται στον νέο χώρο όπως υποδείξει ο πελάτης.

Για μετακόμιση διαμερίσματος και γραφείων σε ψηλούς ορόφους χρησιμοποιείται τηλεσκοπικό ανυψωτικό φορκλιφτ για την ταχύτερη δυνατή και ασφαλή ολοκλήρωση της εργασίας. Η φόρτωση και εκφόρτωση του οχήματος γίνεται με την απαραίτητη προσοχή και χρησιμοποιούνται σφουγγάρια για την ασφαλή μεταφορά.

Προμηθεύουμε τον πελάτη με υλικά μετακόμισης όπως κιβώτια, κιβώτια ρουχισμού, νάιλον περιτυλίγματος και bubble wrap και ότι άλλο χρειάζεται για το σωστό πακετάρισμα των αντικειμένων.

Ιμάντες μεταφοράς, αμαξάκια και άλλα μηχανήματα και εξειδικευμένος εξοπλισμός χρησιμοποιείται στην μεταφορά ογκώδη και βαρετών αντικειμένων όπως ψυγεία, πλυντήρια, χρηματοκιβώτια, ρόνεο και μεταλλικά ράφια.

Διαθέτουμε επαγγελματίες οδηγούς και εκπαιδευμένες ομάδες με εμπειρία στις μετακομίσεις και αναλαμβάνουμε εργασίες σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Παραλίμνι, Πρωταρά και Πάφο πάντα με την καλύτερη εξυπηρέτηση και χαμηλότερη δυνατή τιμή.

 

Κάποιες από τις εργασίες που διεκπεραιώνονται από την εταιρεία μας είναι μετακομίσεις βιομηχανικού εξοπλισμών από αποθήκες με προϊόντα και βιομηχανικό εξοπλισμό, δικηγορικά γραφεία, καταστήματα ρουχισμού κ.α., ιατρεία, λογιστικά γραφεία, σπίτια, διαμερίσματα, αντιπροσωπίες αξεσουάρ οχημάτων, γκαλερί, εταιρείες εγκατάστασης ηχητικών συστημάτων για συναυλίες, γυμναστήρια, αρχιτεκτονικά γραφεία και λογιστικά γραφεία Παγκύπρια.

Συμφωνίες μπορούν να περιλαμβάνουν προσφορά μετακόμισης άλλα και ενοικίαση επαγγελματιών οδηγών με το ανάλογο όχημα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας επισκεφθούμε χωρίς δέσμευση για την καταγραφή των αντικειμένων ώστε να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε ορθά την εργασία και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τιμή και οργάνωση της μετακόμισης σας.